Am turnat fundația pentru noua clădire a campusului

Dumnezeu a fost și este bun cu noi și El merită toată mulțumirea și slava. Cu ajutorul Lui, aseară (17.09.2018) de la ora 19.00 am început turnarea betonului, iar tot procesul a durat până dimineața (18.09.2018). S-a lucrat pe timp de noapte pentru a evita traficul aglomerat din București și pentru a ne asigura că mașinile cu beton ajung la timp pe șantier.

Înainte de a se turna fundația s-a lucrat intens la nivelarea terenului, la izolație, la legarea fierului și la cofraje. Am achiziționat și materialele de construcție necesare pentru ridicarea clădirii și până acum costurile au ajuns la aproape de 1 milion de Euro. Ne dorim și ne rugăm ca până în decembrie să avem clădirea ridicată.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru protecție pe șantier, pentru vreme bună și pentru echipa de muncitori care lucrează foarte bine. Vă mulțumim și dumneavoastră pentru că sunteți interesați de aceast proiect și că urmăriți îndeaproape felul în care evoluează lucrurile la Institutul Teologic Penticostal. Vă mulțumim de asemenea, pentru sprijin în rugăciune și financiar. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu har și putere în tot ceea ce faceți!

×