Conferința slujitorilor – Madrid

În 09 iunie 2018 s-a desfășurat conferința anuală a slujitorilor din Comunitatea Penticostală Madrid-Nord. Tema conferinței a fost „Slujitor în vremuri grele” și a fost prezentată de invitatul special pastorul Ioan Brie (biserica penticostală Emanuel din Sibiu și rectorul Institutului Penticostal din București). În mesajul pe care l-a avut la această conferință, pastorul Ioan Brie a subliniat importanța integrității slujitorului și a împuternicirii divine, precum și pericolele contemporane care pot afecta slujirea.

Evenimentul a fost organizat de Biserica Penticostală din Ayllon, dar sesiunile conferinței au avut loc în sala de ședințe a primăriei orașului, cu care comunitatea română se află în relații foarte bune.

În comunitatea penticostală din Madrid Nord sunt incluse bisericile din zona Madridului și din nordul Spaniei. Participanții la această conferință au fost în număr de aproximativ 120 frați (din 28 de bisericii), toți fiind membrii în comitetele acestor biserici.

Pe această cale dorim să mulțumim bisericilor penticostale din comunitatea regională din Madrid nord, pentru ajutorul financiar pe care îl acordă Institutului Teologic Penticostal. Dumnezeu să vă binecuvânteze cu putere în vestirea Evangheliei în locul unde vă aflați.

×