Cuvânt din partea Rectorului ITPB, dr. Ioan Brie

Stimați prieteni ai ITPB,

Cu ajutorul lui Dumnezeu am început lucrările de construcție pentru noua clădire a campusului ITPB. Deși perioada de așteptare a primirii tuturor avizelor și de strângere de fonduri pentru începutul lucrării de construcție a fost lungă, Îi suntem pe deplin recunscători lui Dumnezeu pentru acest început și pentru că ajutorul Lui nu întârzie niciodată. În momentul în care dumneavoastră citiți aceste rânduri, se lucrează la excavarea terenului, urmează, în curând, să turnăm radierul clădirii. Dorința noastră este ca, până la începutul iernii, să avem clădirea ridicată și acoperită. Suntem conștienți că depindem în totalitate de ajutorul lui Dumnezeu și că prin forțele proprii nu am fi putut începe un asemenea proiect. De asemenea, dorim să vă mulțumim pentru că v-ați rugat pentru noi și ne-ați sprijinit financiar. Costul întregului proiect este estimat la mai mult de 3,5 milioane de Euro.

Apelez cu insistență la sprijinul dvs financiar; până la sfârșitul anului trebuie sa acoperim cheltuielile ridicării la roșu a clădirii principale, adică 1,4 milioane Euro. Orice donație este binevenită.

Vă rugăm să rămâneți alături de noi și fie ca Dumnezeu să lucreze prin minuni și să își lase binecuvântarea Lui peste dumneavoastră și peste Institutul Teologic Penticostal din București.

Asigurându-vă de toată aprecierea,

Pastor Lector univ.dr. Ioan Brie

Rector ITPB

×