Dr. Lee Roy Martin și dr. John Christopher Thomas la ITPB

În data de 14 mai 2019, a avut loc o sesiune de prelegeri ținute de către doi profesori din cadrul PTS (Pentecostal Theological Seminary din Cleveland, Tennessee, U.S.A.): dr. Lee Roy Martin, profesor de Vechiul Testament și de limba ebraică și dr. John Christopher Thomas, profesor de Noul Testament, specialist în teologia ioanină.
Dr. Lee Roy Martin a avut o prelegere despre studierea psalmilor cu o aplicație practică la psalmul 63, iar dr. John Christopher Thomas a vorbit despre conceptul hermeneutic al teologiei penticostale.

Pentru fotografii de la aceste prelegeri, vă rugăm să accesați galeria foto a site-ului nostru.


Cu această ocazie vă reamintim faptul că în data de 7 octombrie 2016 a fost semnat un Acord de colaborare între Institutul Teologic Penticostal din București și Pentecostal Theological Seminary din Clevelad, TN, SUA. Având o viziune instituțională comună, cele două școli de învățământ superior și-au luat angajamentul de a se sprijini reciproc în oferirea de educație teologică acreditată și în formarea noilor slujitori ai Bisericii lui Dumnezeu. În prezent, doi dintre absolvenții ITPB își continuă studiile de masterat în cadrul PTS.

×