Festivitatea de absolvire promoția 2018

Încă o promoție de studenți ai Institutului Teologic Penticostal din București a ajuns la finalul anilor de studiu.

Duminică, 17 iunie, biserica penticostală „Betel” din București (pastor Ștefan Ivan) a găzduit festivitatea de absolvire a celor 39 de absolvenți – promoția 2018 (24 absolvenți la programul de licență și 15 absolvenți la programul de masterat). La acest eveniment a fost invitat pastorul Valerian Mocan (biserica penticostală „Noua Speranță” din Zalău), care a avut un mesaj despre „slujitorul care înviorează inimile sfințiilor” și care le-a împărtășit absolvenților experiențe din slujirea ca pastor. În timpul festivității de absolvire au fost luări de cuvânt din partea profesorilor prezenți (pastor prof.univ.dr. Silviu Tatu, pastor conf.univ.dr. Ciprian Terinte, conf.univ.dr. Emanuel Conțac, lector univ.dr. Ciprian Bălăban) și din partea absolvenților (David Urs, anul IV IF, Birta Florin, anul IV IFR și Flaviu Pop, masterat). Momentele de rugăciune și de închinare prin cântare și poezie au fost conduse tot de către profesorii și studenții ITPB (pastor lector univ.dr. Vladimir Neamțu, pastor lector univ. dr. Eugen Jugaru, Ionel Pencea, absolvent, Otniel Suciu, absolvent, grup studenții anii I, II și III).
La finalul festivității, rectorul ITPB, pastorul Ioan Brie, le-a adresat absolvenților câteva îndemnuri, i-a felicitat și le-a înmânat câte o diplomă de absolvire, iar apoi a fost rostită rugăciunea de binecuvântare de către pastorul Daniel Urs (biserica penticostală din Groși, Bihor) și de către pastorul Ioan Brie.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru fiecare absolvent din acest an și ne rugăm ca Dumnezeu să îi folosească în lucrarea la care i-a chemat, să-i ajute să se păstreze curați și să-i crească în dragoste față de Cuvântul Său și față de oamenii din jurul lor.

Pentru mai multe fotografii, vezi aici.

Pentru a urmări înregistrarea video a festivității de absolvire, click aici (alegeți arhivă: duminică, 17 iunie dimineața)

×