Festivitatea de deschidere a noului an universitar

Update

Duminică, 29 septembrie, la biserica „Vestea Bună” din București a avut loc deschiderea noului an universitar. În acest an, la studiile de licență, specializarea „teologie penticostală pastorală”, au fost admiși 50 de studenți (numărul maxim posibil). La programul de masterat au fost admiși 19 de studenți masteranzi.

Festivitatea de deschidere a fost condusă de către pastorul bisericii „Vestea Bună”, Emil Meștereagă, iar din partea Institutului au luat cuvântul Rectorul ITPB, pastorul dr. Ioan Brie, decanul ITPB, dr. Romulus Ganea, care a prezentat studenții din anul I, pastor lector univ. dr. Ioan Szasz și pastor conf. univ. dr. Ciprian Terinte.
La acest eveniment a fost prezent și directorul Comisiei de Capelani (Church God) dr. Richard Pace, care a avut un mesaj biblic din cartea Faptele Apostolilor, capitolul 10.   
Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru acest nou început, pentru studenți, profesori, personalul administrativ și pentru felul în care El binecuvântează școala noastră.

Înregistrarea festivității de deschidere poate fi văzută aici.

Pentru mai multe fotografii, click aici.


Festivitatea de deschidere pentru anul universitar 2019-2020 va avea loc duminică, 29 septembrie, ora 10.00, la biserica penticostală „Vestea Bună” din București. În cadrul acestei sărbători vor sluji cadrele didactice și studenții ITPB, iar mesajul principal va fi rostit de către dr. Richard Pace (Directorul Church of God Chaplains Commission).

Festivitatea de deschidere va putea fi urmărită live aici.

Vom reveni cu detalii și fotografii.

 

×