Festivitatea de deschidere – an universitar 2018-2019

Duminică, 30 septembrie, la biserica „Vestea Bună” din București a avut loc deschiderea noului an universitar. În acest an, la studiile de licență, specializarea „teologie penticostală pastorală”, au fost admiși 42 de studenți, dintre care 14 vor locui în campus, iar ceilalți 28, care sunt deja slujitori în biserici sau au deja familii, au optat pentru scutire de prezență. La programul de masterat au fost admiși 33 de studenți masteranzi.

Festivitatea de deschidere a fost condusă de către pastorul bisericii „Vestea Bună”, Emil Meștereagă, iar studenții ITPB au slujit prin îndemnuri la rugăciune și prin cântare. Din partea Institutului au luat cuvântul Rectorul ITPB, pastorul dr. Ioan Brie, care a avut și un scurt mesaj despre identitate – cu referire la Refernedumul care se organizează în România pe 6 și 7 oct. a.c., și decanul ITPB, dr. Romulus Ganea, care a prezentat o parte din echipa ITPB și pe studenții din anul I. 
La acest eveniment a fost prezent și pastorul senior Cristian Vasile Roske, care le-a povestit studenților din anul I despre perioada de început a Institutului, încurajându-i, totodată, la acest început de drum. 
Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru acest nou început, pentru studenți, profesori, personalul administrativ și pentru felul în care El binecuvântează școala noastră.

Înregistrarea video se găsește aici
La momentul 1:07:20 – cuvântul Decanului și prezentarea studenților din anul I;
Momentul 1:19:25 – pastorul Cristian Vasile Roske;
Momentul 1:48:11 – mesajul Rectorului, pastorul Ioan Brie.

Mai multe fotografii puteți vedea în galeria foto a site-ului nostru și pe pagina de facebook.

×