Festivitatea de deschidere a anului universitar 2017-2018 la ITPB

Pe 8 octombrie a avut loc, la biserica penticostală „Vestea Bună” din București, festivitatea de deschidere a noului an universitar al Institutului Penticostal. A fost o zi binecuvântată în care i-am cunoscut pe cei mai noi dintre studenți și i-am mulțumit lui Dumnezeu pentru credincioșia cu care a răspuns rugăciunilor noastre. Este pentru al treilea an consecutiv când s-au înscris mai mulți candidați decât numărul de locuri disponibile.

La evenimentul de azi au fost prezenți toți studenții ITPB, cadrele didactice și personalul administrativ. Mesajul principal a fost rostit de pastorul Lazăr Gog, iar pastorul Cristian Vasile Roske le-a împărtășit studenților câteva gânduri practice care să-i ajute în viața de slujire și a depănat câteva amintiri despre începuturile Seminarului Teologic.

Sărbătoarea a continuat la Institut, unde o parte dintre studenții din anul II, împreună cu surorile de la bucătărie, i-au așteptat pe invitați, profesori și pe ceilalți studenți la o masă festivă.

Dumnezeu să-i binecuvânteze studenții din anul I cu multă putere de slujire și de studiu și să fie alături de întreaga familie ITPB.

Pentru mai multe fotografii, click aici

Pentru a urmări festivitatea de deschidere, click aici.

Studenții din anul I

Familia ITPB

×