Jurnal de misiune: județul Botoșani

În perioada 13-14 mai 2017, 11 studenți de la ITPB (din anul II), însoțiți de coordonatorul de an, dr. Dragoș Ștefănică, au călcat pe meleagurile Moldovei, în Județele Iași, Suceava și Botoșani. „Cei 12” au fost trimiși cu scopul de a sluji și de a motiva cât mai mulți tineri din bisericile penticostale, care simt chemarea lui Dumnezeu pentru slujire, să se alăture familiei ITPB în vederea formării lor teologice și spirituale.

Dumincă dimineață, 14 mai, am fost împărțiți în 4 echipe, pentru a putea cuprinde mai multe biserici locale din zona județului Botoșani; astfel, am slujit Domnului și fraților prin predicarea Cuvântului, îndemnuri la rugăciune, cântari de laudă și prin poeziile recitate. Prima echipă, formată din Ștefănică Dragoș, Ilaș Sebastian și Creța Sergiu, a slujit în Biserica Penticostală „Betel” Dumbrăveni; a doua echipă, compusă din Striblea Bonki, Lazăr Simon și Gherle Alexandru, a fost în Biserica Penticostală nr.2 „Elim” din Botoșani; Ruben Vreme, Petru Cuth și Tripon Gabriel au slujit în Biserica Penticostală „Betania” din Cătămărăști-Botoșani, iar ultima echipă ‒ Cosmin Ungureanu, Dumitru Contor și Cristi Cocoș ‒ a vizitat biserica Penticostală nr.3 „Mesia” din Botoșani. Duminică seară ne-am reunit cu toții în Biserica Penticostală nr.1 „Betel”, Botoșani, unde am slujit în Cuvânt, îndemnuri la rugăciune, cântare și recitare de poezii.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că ne-a ajutat să vizităm și să slujim bisericilor din zona în care am crescut și Îl rog să ne dea putere în sluijre și în procesul de formare în care ne aflăm în acești ani la ITPB. (Ilaș Sebastian, Student anul II).

Mai multe fotografii vezi aici.

×