Mesaj din partea conducerii Cultului Creștin Penticostal

Dragi frați și surori,

Comitetul Executiv, în ședința din data de 22 mai 2019, a luat în discuție construcția noului campus al ITP București și a hotărât să ceară bisericilor din cadrul Cultului Creștin Penticostal să sprijine aceasta lucrare.

Ne adresăm și de această dată cu rugămintea de a fi alături de lucrarea de la Institutul Teologic Penticostal din București. După cum știți din foile informative mai vechi, în această perioadă ITPB construiește o nouă clădire, necesară pentru buna desfășurare a activității didactice. Până acum s-au făcut deja pași importanți în această direcție ‒ zidurile au fost ridicate și se lucrează la ultimul etaj și la confecționarea acoperișului ‒, însă este nevoie în continuare de susținere în rugăciune și de ajutor financiar pentru ca lucrarea să fie dusă la bun sfârșit.

Vă chemăm să fiți parte a acestei lucrări și să spijiniți construcția noului campus printr-o colectă specială cu ocazia sărbătorii Cincizecimii. Este nevoie de dărnicia noastră, a tuturor, pentru ca lucrarea să continue, spre slava lui Dumnezeu și spre binecuvântarea Bisericii Sale.

            Dumnezeu să binecuvânteze dărnicia dumneavoastră și să vă însoțească mereu cu harul Său în lucrarea la care ați fost chemați.

Președinte,
Pastor, Moise Ardelean

Secretar general,
Pastor, Simion Bumbar

 

×