Misiune în Arad

În duminica din 21 mai, un grup de studenți din anul III (Beniamin Căpuș, Pencea Ionel, David Urs, Gherghel Claudiu, Suciu Otniel, Goșa Alin, Irinel Sava) împreună cu Lector univ.dr. Ciprian Bălăban au fost prezenți în două dintre bisericile penticostale din cartierele Șoimoș și Micalaca, Arad.

„Despre aceste două biserici am citit în cărțile de istorie ale penticostalismului românesc. La serviciul de dimineața ne-am bucurat alături de frații din Lipova, cartier Șoimoș. Am slujit pe Dumnezeu și am avut părtășie unii cu alții iar cei mai în vârstă dintre ei ne-au împărtășit din experiența lor și ne-au sfătuit în vederea slujirii. La serviciul de după amiază am fost la biserica penticostală din cartierul Micalaca. Alături de biserica din cartierul Șoimoș, aceasta este una dintre primele biserici penticostale din România.

În drumul dintre Lipova și Arad se află localitatea Păuliș, localitate considerată leagănul penticostalismului românesc. Acolo am făcut o oprire pentru a vizita casa unde a locuit Gheorghe Bradin.”    Alin Goșa, anul III

×