O săptămână binecuvântată la ITPB

Săptămâna care tocmai se încheie a fost plină de activități, la ITPB. Astfel, în ziua de marți am fost vizitați de frații Darius Zaharia, pastor în Biserica Penticostală Tabor din Orșova, și David Urs, diacon în aceeași biserică și proaspăt absolvent al școlii noastre (promoția 2014-2018). Oaspeții noștri le-au vorbit studenților despre lucrarea Duhului Sfânt, Cel care-l călăuzește pe slujitor în lucrarea lui și-i conferă autoritate în lucrare. Oaspeții noștri au rămas în campus, iar seara au participat, alături de studenții și profesorii de la ITPB, la un timp special de rugăciune și stăruință după umplerea cu Duhul Sfânt. Stăruința în rugăciune a continuat miercuri seara, când l-am avut alături de noi pe fratele Leonard Semenea, pastor al First Romanian Pentecostal Church, Seattle, SUA.

            Joi, 12 decembrie, am început ziua cu părtășie la Masa Domnului, prilej cu care fratele Leonard Semenea le-a vorbit studenților despre modul în care un credincios poate să rămână unit cu Domnul, din punct de vedere spiritual. În după-amiaza aceleiași zile, după câteva ore de lucru – timp în care am pregătit plicurile cu Foaia e informare a ITPB pe care o expediem tuturor bisericilor din țară –, am continuat părtășia spirituală cu un seminar teologic cu tematică pastorală. Cu această ocazie, pastorul Semenea a împărtășit cu studenții și cadrele didactice prezente ce presupune slujba pastorală în societatea contemporană.

            Îi mulțumim Domnului pentru astfel de zile pline de har; totodată, le mulțumim tuturor slujitorilor bisericilor penticostale din țară și din străinătate care sunt alături de noi în procesul de formare a viitorilor slujitori, răspunzând pozitiv invitației nostre de a le vorbi studenților în cadrul întâlnirilor Ora cu păstorul.

×