Ora cu păstorul

La întâlnirea de azi, „Ora cu păstorul” (5 martie 2019),  i-am avut din nou ca oaspeți pe cinci dintre reprezentanții comunității regionale penticostale Constanța. În noiembrie 2016,  frații slujitori din zona Constanței au venit prima dată la ITP pentru a le povesti studenților despre lucrarea de evanghelizare din Dobrogea. (vezi aici mai multe detalii).
Astăzi studenții noștri au putut asculta noi mărturi și mesaje de încurajare din partea fraților slujitori: Vasilică Croitor, Mircea Fratuțescu, Florin Strugariu, Gabriel Smalberger și Constantin Pește.
În județul Constanța există peste 100 de localități fără nicio biserică penticostală și există o mare diversitate etnică și culturală, aici trăind mulți musulmani, tătari, turci și rromi. În Constanța și în zona Dobrogei împotrivirea față de Evanghelie este foarte mare, iar nevoia de oameni care să se ajute la înființarea de noi biserici pe care apoi să le slujească este la fel de mare. De la ITPB sunt deja câțiva studenți care merg periodic în această zonă și ajută la vestirea Evangheliei, și alți absolvenți ITPB fac parte din echipele de slujire din Dobrogea.

Mulțumim mult celor cinci frați care au venit să le împărtășească studenților noștri despre lucrarea în care sunt implicați și dorim ca Dumnezeu să-i binecuvânteze cu resursele de care au nevoie, să le asculte rugăciunile și tot mai mulți slujitori tineri să se alăture acestei echipe.

Mai multe fotografii puteți găsi pe facebook, instagram și în galeria foto a site-ului nostru.

×