Ora cu păstorul

Studenții ITPB au început semestrul II, iar astăzi, la întâlnirea „Ora cu păstorul”, au avut ocazia să-i asculte pe pastorul dr. Lazăr Gog (Biserica Penticostală „Emanuel” din Anaheim (Los Angeles), California, USA) și pe Marius Livanu – pastor în biserica penticostală Philadelphia, Mansue, Italia și președinte al Consiliului românilor de pretutindeni.

În timpul celor două ore petrecute împreună, pastorii Lazăr Gog și Marius Livanu le-au vorbit studenților despre procesul de pregătire teologică, despre trimiterea pe care o face Dumnezeu și despre autoritatea slujitorului. Pastorul Marius Livanu i-a încurajat pe studenți să fie atenți la chemarea lui Dumnezeu și să investească în  caracterul lor (să fie emaptici, integri, să învețe mereu lucruri noi, să persevereze în lucrare, să fie credincioși și să învețe autocontrolul) pentru că doar în acest fel se vor bucura de autoritatea de care are nevoie un slujitor.
În timpul cât se află la Institut, dr. Lazăr Gog are și câteva seminarii cu studenții.

Le mulțumim din toată inima celor doi invitați pentru timpul petrecut în școala noastră și ne rugăm ca aceste întâlniri să fie de ajutor studenților în pregătirea lor ca slujitori.

Mai multe fotografii, vezi aici.

×