Ora cu păstorul

Valerian Jurjea, invitatul nostru de astăzi, vine din Irlanda și este păstorul bisericii penticostale Betania din Dublin, o biserică înființată acum șapte ani. Fratele Valerian ne-a povestit câteva experiențe încurajatoare despre cum Dumnezeu a lucrat în ceea ce privește noua construcție a bisericii. În Irlanda singura biserică recunoscută de stat este Biserica Catolică, de aceea faptul că frații au obținut un teren pe care să construiască o biserică evanghelică este o minune din partea Domnului.

Oaspetele nostru le-a împărtășit studenților și despre binecuvântarea de a lucra într-o echipă unită și despre puterea influenței pe care o poate avea un lider. Pentru a avea parte de o echipă alături de care să poți lucra și să poți sluji trebuie să fii intenționat în a lega relații cu oamenii, să ai o atitudine smerită și să cauți să lucrezi în echipe chiar de acum din vremea studenției.

În a doua parte a întâlnirii studenții i-au pus fratelui Valerian mai multe întrebări despre viața de slujire.
Mulțumim foarte mult fratelui păstor pentru timpul acordat și pentru vizita făcută la Institutul Teologic Penticostal. Dumnezeu să binecuvânteze biserica Betania din Dublin.

Mai multe fotografii puteți vedea aici.

×