Ora cu păstorul

Odată cu începerea noului an universitar au reînceput și întâlnirile intitulate „Ora cu păstorul”. Aceste întâlniri au scopul de a întări relația dintre bisericile penticostale din țară și diaspora și Institut, de a crea oportunități de slujire pentru studenții din anii terminali și de a afla ce înseamnă în mod practic să fii slujitor într-o biserică.

Astăzi a fost alături de noi pastorul Daniel Mureșan (Biserica Penticostală nr.1, Brașov și secretarul Comunității Regionale Penticostale Brașov).

Oaspetele nostru le-a împărtășit studenților despre frica de Domnul și despre importanța acesteia în viața oricărui slujitor. Având ca text de bază pasajul din Isaia 11:1-14, pastorul Daniel Mureșan a evidențiat faptul că adevăratul slujitor este impregnat cu frica de Dumnezeu și plăcerea lui este frica de Dumnezeu. Timpul petrecut în părtășie a fost unul de cercetare, iar apoi a urmat un timp special de rugăciune în care studenții s-au deschis înaintea Domnului și au cerut în viața lor acest „duh de frică de Dumnezeu”.

×