Ora păstorului

La timpul dedicat împărtășirii experiențelor din slujire, i-am avut ca oaspeți pe câțiva frați păstori din zona Dobrogei, și anume: Vasilică Croitor, Dorel Toma, Mircea Frătuțescu și Beniamin Micle. Toți cei patru invitați de astăzi au povestit felul în care Dumnezeu le-a schimbat perspectiva asupra slujirii și cum au ajuns să locuiască și să se implice în Dobrogea.

Deși este un fapt cunoscut că în județele Constanța și Tulcea locuiesc mai multe grupuri etnice (tătari, turci, rromi), astăzi studenții au avut ocazia să afle, direct de la slujitorii care slujesc acolo, cât de mare este nevoia de evanghelizare și de oameni care să se implice în slujire. Fratele păstor Vasilică Croitor a precizat că în aceste două județe sunt peste 100 de localități în care nu există niciun creștin neoprotestant și unde nu s-a făcut niciodată evanghelizare. Slujitorii din această zonă au ca viziune înființarea de biserici și evanghelizarea cât mai multor oameni.

Studenții au fost îndemnați și încurajați să meargă și să cunoască bisericile și pe credincioșii din județele Constanța și Tulcea, și totodată să se roage ca Domnul să-i folosească în slujire, pentru că „mare este secerișul, dar puțini sunt lucrătorii”. Frații păstori le-au mai spus studenților noștri că slujirea în această zonă a țării implică multe sacrificii, dar că fiecare își poate găsi locul și își poate folosi darul cu care Dumnezeu l-a înzestrat.
Dumnezeu să binecuvânteze zona Dobrogei, pe frații slujitori și pe cei pe care El îi va chema să proclame Evanghelia acolo.

Pentru mai multe fotografii vezi aici

Ora pastorului

×