Ora cu păstorul

Ziua de 28 noiembrie a fost o zi bogată din punct de vedere spiritual pentru studenții și profesorii de la ITPB. La capela de dimineață s-a celebrat Cina Domnului, iar pastorul Leonard Semenea (First Romanian Pentecostal Church, Seattle) i-a îndemnat pe cei prezenți la o apropiere reală de trupul și sângele Domnului. Începând cu ora 11 studenții au avut oportunitatea să asculte mărturii, experiențe încurajatoare și îndemuri de la pastorul Gabi Covaci (Riverside, California) și de la pastorul Leonard Semenea.

Pastorul Gabi Covaci le-a vorbit studenților despre sfințire și despre importanța mărturisirii zilnice a păcatelor înaintea lui Dumnezeu și despre mărturisirea păcatelor înaintea unui slujitor cu autoritate. Dumnealui și-a întărit mesajul prin prezentarea mai multor situații pe care le-a întâlnit în timpul anilor de slujire și în care Dumnezeu a lucrat prin minuni.

Pastorul Leonard Semenea a abordat tema „Teologia biblică a muncii” și a accentuat faptul că pentru fiecare etapă din viață munca este obligatorie, de aceea trebuie făcută astfel încât să-i aducă onoare lui Dumnezeu.

Seara, oaspeții noștri, cadrele didactice prezente în campus și studenții s-au reîntâlnit în amfiteatru pentru un timp de rugăciune înaintea lui Dumnezeu.

Nădăjduim că toate aceste momente să contribuie la încurajarea și creșterea spirituală a studenților noștri.

 

×