Pastorii Cristian Ionescu, Radu Praja și Costel Cuciurean la ITPB

La întâlnirea zilnică de la capela studenților, pastorul Costel Cuciurean (Cernăuți, Ucraina)  le-a împărtășit studenților despre perioada în care a studiat la școala biblică din Chișinău și despre cum Domnul l-a chemat în slujire în Ucraina, deși condițiile de acolo erau foarte grele. Fratele păstor a lansat o invitație către studenții care doresc să se implice în lucrarea de evanghelizare din Ucraina, astfel că cei care doresc să meargă în zona Cernăuți, în vacanța de vară sau pe termen lung, pot lua legătura cu pastorul Costel Cuciurean.

Tot astăzi a avut loc și  întâlnirea bilunară „Ora păstorului” unde au fost invitați pastorul Cristian Ionescu (Biserica Penticostală Elim, Chicago) și pastorul Radu Praja (Băilești, Dolj).

Pastorul Cristian Ionescu le-a împărtășit studenților un mesaj din Cuvântul Domnului despre râvna apostolului Pavel pentru lucrarea de slujire. Studenții au învățat că slujirea trebuie să fie fără restanțe, fără regrete și fără rezerve și că este foarte important să se lase călăuziți de Duhul Sfânt în viața de zi cu zi. Vrednicia slujbei apostolului Pavel a fost dată de sfințenie, spiritualitate, sinceritate, smerenie, suferință, severitate și statornicie, aceste caracteristici fiind extrem de importante și de necesare în viața fiecărui slujitor. Studenții au avut ocazia să pună întrebări despre mesajul auzit dar și despre aspecte practice din viața de slujire.

Pastorul Radu Praja le-a prezentat studenților nevoile lucrării din județul Dolj și a lansat invitația ca doi dintre studenții ITPB să meargă în orașul Băilești pentru a se implica în slujire pe o perioadă de cel puțin un an.

Suntem recunoscători Domnului pentru oaspeții noștri de astăzi, pentru exemplele bune de urmat pe care le oferă generațiilor de studenți și pentru sfaturile și încurajările oferite. De asemenea, ne bucurăm pentru oportunitățile de slujire și ne dorim ca studenții ITPB să răspundă chemării de a fi în mijlocul bisericilor și comunităților care au nevoie de oameni dedicați Evangheliei.

×