Președintele Cultului Penticostal la ITP

Președintele Cultului Penticostal, pastorul Moise Ardelean, a fost prezent la Institutul Teologic Penticostal din București în cadrul întâlnirilor bilunare „Ora cu păstorul”. În cele două ore petrecute alături de studenții și cadrele didactice de la ITPB, fratele Ardelean le-a împărtășit acestora din bogata sa experiență pastorală, acumulată în cei douăzeci și șapte de ani de slujire.

Făcând câteva observații pe marginea textului din Isaia cap. 6, fratele președinte a subliniat importanța crucială a sfințeniei, a dedicării depline și a asumării costului slujirii de către toți cei ce au simțit chemarea lui Dumnezeu și vor să se implice în slujirea Bisericii Sale. Aceștia trebuie să reziste ispitei de a se compara cu alți slujitori, trebuie să caute mereu să aibă un cuget curat, liber, astfel încât slujirea lor să nu fie împiedicată în vreun fel și, în același timp, trebuie să înțeleagă și să-și asume dificultatea slujbei la care sunt chemați.

După împărtășirea mai multor mărturii frumoase și experiențe supranaturale din viața sa, fratele Ardelean a răspuns întrebărilor studenților, care vizau slujirea pastorală practică, precum și perspectivele pe care le poate avea un absolvent ITPB la finalizarea cursurilor teologice.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru timpul de zidire spirituală și ne dorim ca toate aceste întâlniri să aibă un impact pozitiv în viața studenților.

Pentru mai multe fotografii, click aici.

×