Redirecționează 2 % din impozitul pe venit către ITPB

De mai bine de 40 de ani, Dumnezeu continuă să binecuvânteze și să vegheze asupra Institutului Teologic Penticostal din București.


Una dintre cele mai mari bucurii, dar și provocări, din ultimii ani o reprezintă numărul mare de studenți care se înscriu pentru examenul de admitere; bucurie ‒ pentru că vedem cum Domnul continuă să lucreze la inima bărbaților ce doresc să se pregătească pentru slujirea Bisericii și pentru a avea un impact în societate; provocare ‒ pentru că un număr mare de studenți înseamnă o nevoie mai multe spații de cazare și de mai multe resurse financiare. 

Îndrăzim, așadar, să ne adresăm dumneavoastră și să vă cerem ajutorul prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către Institutul Teologic Penticostal din București. De asemenea, orice sponsorizare este binevenită. Ne puteți ajuta și trimițând rugămintea noastră către prietenilor/familia dumneavoastră.
 
Orice persoană care obține/realizează venituri impozabile (salarii, venituri din chirii, venituri din activități independente sau venituri din profesii liberale) poate să direcționeze 2% din impozitul pe venit către o organizație nonguvernamentală. Dacă dumneavoastră nu direcționați acest procent, banii vor rămâne în totalitate la stat.
 
Ce trebuie să faceți?

  • Dacă obțineți venituri din salariu (sau din chirii, drepturi de autor, profesii liberale, activități independente etc.), trebuie să completați  Formularul 230. (vezi mai jos).
    Vă rugăm să depuneţi personal formularul la Administraţia Financiară de care aparţineţi, sau să ni-l trimiteţi completat, prin poştă, cu confirmare de primire, pe adresa Institutului (b-dul Uverturii, nr.210-220, sector 6, cod 060946, București).
    Termenul limită de depunere a acestor declaraţii este 25 mai 2018, în cazul în care depuneţi personal formularul la Administraţia Financiară de care aparţineţi, sau 15 mai, dacă ne trimiteţi nouă formularul.
  • Persoanele juridice plătitoare de impozit pe profit pot face sponsorizări prin contracte de sponsorizare, deduse în limita minumului dintre 20% din impozitul pe profit datorat și 0.5 % din cifra de afaceri. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, daca se încadrează în limitele legii şi dacă se face până la sfârşitul anului 2018, pe baza unui contract de sponsorizare. (vezi mai jos).

Formularul 230

Contract de sponsorizare

Vă mulțumim pentru că sunteți alături de noi!
Cu recunoștință,
Lector univ.dr. Ioan Brie
Rector ITPB
×