Semnarea unui acord bilateral între Church of God și Institutul Teologic Penticostal

Ziua de 9 noiembrie 2017 a căpătat o însemnătate deosebită pentru Institutul Teologic Penticostal din București. În această zi a fost semnat un acord bilateral între Church of God și Institutul Teologic Penticostal, care confirmă faptul că Centrul pentru Capelani Church of God din Oradea va fi transferat Institutului Teologic Penticostal din București. Acest centru a fost construit de Church of Chaplains Commission și Church of God în mai, 2010, pentru a fi folosit în vederea extinderii lucrării de slujire din acest domeniu. Prin donarea acestei clădiri, Church of God dorește să contribuie la proiectul de dezvoltare a campusului ITPB și să sprijinească și în acest mod lucrarea care se desfășoară în cadrul Institutului. Îi suntem pe deplin mulțumitori lui Dumnezeu pentru felul măreț în care răspunde rugăciunilor noastre, și conducerii Curch of God pentru bunăvoința pe care ne-o arată și de această dată.

Acordul dintre cele două instituții a fost semnat de către Dr. Timothy M. Hill, Episcop general/ Supraveghetor general Church of God; Dr. Raymond F. Culpepper, Director, Church of God Care Division; Dr. David M. Griffis, Director, Church of God World Missions; Dr. Donnie W. Smith, Director, Church of God Chaplains Commission; Dr. Ioan Brie, Rector, Institutul Teologic Penticostal din București.

Ajutorul primit o dată cu semnarea acestui acord ne va permite să începem lucrările de construcție și totodată ne întărește încrederea în planul și în bunătatea lui Dumnezeu, pentru acoperirea tuturor costurilor pe care le presupune noul campus.

Dumnezeu să binecuvânteze lucrarea Cultului Creștin Penticostal din România, lucrarea Church of God și pe cea de la Institutul Teologic Penticostal și să își reverse harul și puterea Lui peste cei care conduc aceste instituții, ca prin tot ceea ce fac și prin decizile pe care le iau să aducă slavă lui Dumnezeu.

×