Seri pline de har la biserica „Emanuel” din Sibiu

La Biserica Penticostală „Emanuel” din Sibiu au avut loc două seri speciale de rugăciune în vederea stăruinței pentru botezul cu Duhul Sfânt. Rectorul ITPB ‒ și totodată pastorul bisericii „Emanuel” ‒, Ioan Brie, i-a invitat la aceste seri de rugăciune și pe studenții ITPB. Astfel, aproximativ 30 de studenți din anii I, II și III au luat parte la aceste seri de părtășie și au avut parte de experiențe încurajatoare. Împreună cu toți cei adunați acolo a fost și fratele pastor și proroc Iosif Ignat.

 Iată ce spune un student din anul I după aceste seri de rugăciune:
„Au fost două seri minunate în care Dumnezeu a revărsat harul Său și în care ne-am bucurat cântându-I Domnului cântări de laudă. Numele Lui a fost binecuvântat în rugăciuni stăruitoare, care ne-au făcut să pierdem noțiunea timpului, iar Dumnezeu a coborât în mijlocul laudelor, botezând unele suflete cu Duhul Sfânt și umplându-ne pe toți cu o nouă putere din Duhul Său.

De o experiență deosebită am avut parte când Dumnezeu ne-a vorbit nouă, studenților,  prin cuvânt de prorocie, spunându-ne că dacă vom umbla în sfințenie și vom urmări să-I slujim cu smerenie, El ne va binecuvânta slujirea și își va îndeplini planul special pe care l-a făcut pentru fiecăre dintre noi. În urma acestui cuvânt, la inițiativa fratelui Iosif, întreaga biserică a înălțat o rugăciune pentru noi ca viitori slujitori a lui Dumnezeu. Îi mulțumim Domnului pentru aceste experiențe, iar bisericii Emanuel îi mulțumim pentru ospitalitatea pe care ne-au arătat-o.”                                                                                                                                                                       Mitric Alexandru, anul I

Sursă foto: Unsplash

×