Tabăra de rugăciune

Actualizare știre despre tabăra de rugăciune

Iată ce spune un student din anul I despre această tabără:

Prima tabăra de rugăciune pentru mine, în calitate de student în anul  I, a fost o experiență edificatoare, din care am înțeles că înaintarea spirituală se face întotdeauna pe genunchi. Rugăciunea a fost încununată cu momente înălțătoare în care am simțit prezenta și cercetarea Domnului, iar experiențele împărtășite de frații slujitori și profesori mi-au întărit credința și mi-au reamintit că Domnul este și astăzi un Dumnezeu al minunilor. Pentru înaintarea noastră în credință și pentru eficiență în slujire, aceasta tabăra de rugăciune este imperios necesară și aștept cu nerăbdare și alte momente de acest fel. 

Berariu Daniel, anul I

Pentru fotografii din tabăra de rugăciune, click aici. 

Pentru video din tabăra de rugăciune, click aici


În aceste zile (1-6 mai) studenții și profesorii ITPB se află în tabăra de rugăciune, la Râul Sadului, Sibiu. Este pentru al patrulea an consecutiv când se organizează o astfel de tabără și de fiecare dată participanții s-au întors cu amintiri frumoase și cu experiențe încurajatoare. Programul este gândit în așa fel încât studenții și profesorii să se poată ruga cât mai mult timp (împreună și individual) și să ceară ajutorul Domnului atât în viețile personale cât și în ceea ce privește lucrarea de la Institutul Teologic Penticostal.
În aceste zile, la Râul Sadului, vor fi și Moise Ardelean (Președintele Cultului Penticostal din România), Daniel Mureșan (secretarul comunității regionale Brașov), Nicolae Cozma (Alba Iulia), Victor Câmpean (Biserica Penticostală „Sfânta Treime”, Bistrița), precum și frații prooroci Florin Pantea și Selu Căpâlna din Fodora, jud. Sălaj.

Pentru fotografii din această săptămână de rugăciune, vă rugăm să urmăriți pagina noastră de facebook.
 
Vom reveni cu detalii și mărturii după întoarcerea studenților în campusul din București.
×