Transformați prin har

Vă aducem la cunoștință apariția cărții „Transformați prin har”, scrisă de J. Adyodeji Adewuya. Traducerea în limba română a fost făcută de Veronica Oniga, iar editarea de către dr. Dragoș Ștefănică și dr. Romulus Ganea. Cartea a apărut pe 25 octombrie la editura Pleroma, editura Institutului Teologic Penticostal din București.

Pentru mai multe detalii despre acest volum, click aici.

Pentru detalii despre preț și modalitatea de achiziționare a cărții, luați legătura cu directorul editurii, Dragoș Ștefănică (stefanicadragos@gmail.com).


Ayodeji Adewuya este pastor și Profesor de Noul Testament în cadrul Seminarului Teologic Penticostal din Cleveland, Tennessee. Și-a obținut doctoratul la Universitatea din Manchester și a fost, până în anul 2001, misionar în Filipine. Între lucrările publicate de autor se numără Holiness and Community in 2 Corinthians 6:14‒7:1: Paulʼs View of Communal Holiness in the Corinthian Correspondence (2001); Holiness in the Letters of Paul: The Necessary Response to the Gospel (2016, în curs de publicare, în limba română, la Editura Plērōma), precum și un comentariu biblic la cărțile 1 și 2 Corinteni, apărut la editura SPCK (2009).

 

×