Dr. David Han și dr. William Simmons la ITPB

În perioada 19-23 martie 2018, studenții înscriși la programul de masterat din cadrul Institutului Teologic Penticostal vor avea oportunitatea de a-i avea ca profesori pe dr. David Han, decanul Seminarului Teologic Penticostal din Cleveland, TN, S.U.A și pe dr. William Simmons, profesor de Limba greacă și Noul Testament în cadrul Lee University (ClevelandTN).

Dr. David Han va fi în România în perioada 19-22 martie și pe lângă cursul de teologie, spiritualitate și misiune penticostală pe care îl va preda la ITPB, va fi prezent și în câteva biserici penticostale unde va sluji prin predicarea Cuvântului.

Dr. William Simmons va fi în România în perioada 19-23 martie și va preda un curs despre teologia paulină. Cu această ocazie vă reamintim că dr. William Simmons a scris cartea Peoples of the New Testament World care este recunoscută ca fiind una dintre cele mai bune cinci cărți care au fost scrise despre studiul Bibliei. (cartea se află și în biblioteca școlii noastre).

Suntem onorați să îi avem ca invitați pe acești doi profesori și dorim ca timpul pe care îl vor petrece la ITPB și în bisericile din România să fie binecuvântat de Domnul nostru.

×