Zi de post și rugăciune la ITPB

Prima întâlnire de rugăciune din noul an universitar a avut loc în 4 octombrie în amfiteatrul școlii. Studenții și profesorii aflați în campus s-au întâlnit pentru a-L lăuda pe Domnul și pentru a se ruga. (click aici pentru fotografii).
Ziua de 5 octombrie a fost zi de post pentru binecuvântarea întregii activități, pentru întărire spirituală, pentru călăuzirea Duhului Sfânt, pentru prietenii ITPB care susțin financiar Institutul, pentru resurse financiare și burse pentru studenți și pentru proiectul de construcție. Pe parcursul acestei zile de post studenții și profesorii s-au întâlnit la capela de dimineață, după orele de curs și seara, la o capelă specială unde s-au rugat împreună, au cântat și au împărtășit din Cuvânt.
La toate aceste întâlniri a fost alături de noi și pastorul Simion Bumbar – Președintele Comunității Regionale a Maramureșului și Satmarului și cadru didactic asociat la ITPB.
Dumnezeu să asculte rugăciunile înălțate, să reverse harul și binecuvântările Sale peste școala noastră și să ne călăuzească în tot ceea ce facem.

×