Editura Plērōma

www.editurapleroma.ro

Editura Plērōma aparține Institutului Teologic Penticostal din București.

Misiunea editurii este acela de a pune la dispoziția studenților ITPB, a profesorilor, a slujitorilor și a tuturor credincioșilor interesați, cărți de teologie, cărți de doctrină penticostală (și nu numai), materiale/manuale care să vină în ajutorul lucrătorilor Evangheliei și a celor care doresc să se pregătească pentru a sluji Biserica lui Hristos.

Sub egida editurii noastre, de-a lungul timpului au văzut lumina tiparului mai multe cărți de profil teologic, cu scopul de a populariza informația teologică printre studenții, profesorii de religie și teologie, precum și printre păstorii și credincioșii penticostali din țară sau diaspora.

Amintim aici câteva titluri publicate de către editura Plērōma: Manual catehetic (Ioan Brie, Ciprian Terinte), Biserica lui Hristos (R. Lamar Vest și Steven Land), Transformați prin har (J. Ayodeji Adewuya), Secretul mesianic în Evanghelia după Marcu (Ioan Brie), A fost Hristos împărțit? (Ioan Szasz), În căutarea binelui (Patrick Nullens). Pentru a fi la curent cu toate cărțile apărute la editura noastră și pentru a vedea ultimele noutăți, vă rugăm să consultați pagina produse a siteului.

×