Proiect dezvoltare campus ITPB

În luna iulie (2018) am primit autorizația de construcție, iar pe 6 august au început lucrările de construcție a noii clădiri.
Pentru a fi la curent cu stadiul lucrărilor, pentru a vedea fotografii/video de pe șantier vă punem la dispoziție următoarele linkuri: pagina noastră de facebook (postăm zilnic imagini/video de pe șantier), instagram, galeria foto a site-ului nostru și canalul de youtube (unde transmitem live de pe șantier).


În urma rugăciunii și a postului nostru, a cuvântului profetic rostit prin Duhul Sfânt și a confirmării venite prin acordul conducerii Cultului Penticostal, suntem deplin convinși că este voia lui Dumnezeu să dezvoltăm școala noastră în actuala locație.

Dezvoltarea ITPB impune modernizarea şi extinderea actualului campus. Planul nostru este să construim o clădire nouă care să cuprindă 12 săli de curs, un amfiteatru, un laborator media, o capelă cu 350 de locuri, 2 săli de şedinţă, spaţii pentru socializare, bibliotecă şi birouri administrative.

Construirea, de către primăria Municipiului Bucureşti, a unei șoșele care va trece prin spatele terenului nostru ne permite poziţionarea noii clădiri cu faţada orientată spre strada principală. Noua clădire va avea 5600 mp construiţi.

Actualele clădiri vor fi modernizate prin: etajarea actualului Corp de Predare şi transformarea lui în spaţii de cazare pentru profesori şi studenţi; extinderea Corpului cantină prin suprapunerea cu trei etaje noi; supraetajarea Corpului de Cazare, pentru rezolvarea cazării surplusului de studenți și masteranzi.

030 009 013 008

×