Proiect dezvoltare campus ITPB

În luna iulie (2018) am primit autorizația de construcție, iar pe 6 august au început lucrările de construcție a noii clădiri.
Pentru a fi la curent cu stadiul lucrărilor, pentru a vedea fotografii/video de pe șantier vă punem la dispoziție următoarele linkuri: pagina noastră de facebook (postăm zilnic imagini/video de pe șantier), instagram, galeria foto a site-ului nostru și canalul de youtube (unde se găsesc video cu etapele construirii noului campus).


În urma rugăciunii și a postului nostru, a cuvântului profetic rostit prin Duhul Sfânt și a confirmării venite prin acordul conducerii Cultului Penticostal, suntem deplin convinși că este voia lui Dumnezeu să dezvoltăm școala noastră în actuala locație.

Planul nostru este să definitivăm lucrările de construcție la noua clădire (lucrări începute în 6 august 2018) care va cuprinde 12 săli de curs, un amfiteatru (360 locuri), un laborator omiletică (120 locuri), 2 săli de ședință, spații pentru socializare, bibliotecă (80 locuri de studiu; 1400 mp) și birouri administrative. Construirea, de către primăria Municipiului București, a unei șoșele care va trece prin spatele terenului nostru ne permite poziționarea noii clădiri cu fațada orientată spre strada principală.

Noua clădire va avea aprox. 6000 mp construiți. Actualele clădiri vor fi modernizate prin: etajarea actualului Corp de Predare și transformarea lui în spații de cazare pentru profesori și studenți, extinderea Corpului cantină prin suprapunerea cu trei etaje noi și supraetajarea Corpului de Cazare, pentru rezolvarea cazării surplusului de studenți și masteranzi.

În final, întreg campusul ITPB va avea o suprafață de 11.500 mp construiți. De asemenea, întreg spațiul exterior va fi amenajat conform standardelor actuale, fiind dotat cu spații verzi și cu locuri de parcare.

default

 

 

×