Localizare ITPB

Institutul Teologic Penticostal se află în cartierul Militari, pe Bulevardul Uverturii, nr. 210-220, sect. 6, lângă un supermarket „Lidl” și lângă firma de transport Romtaş. Un alt punct de reper este și firma Erbașu.
ITPB se află la aproximativ 6.5 km față de Gara de Nord și în orele cu trafic normal această distanță se poate parcurge în maxim 30 de minute. Ca mijloace de transport recomandăm autobuzul linei 178 STB (preț călătorie 3 lei, bilet valabil 90 minute pe toate linile de suprafață: tramvai, trolebuz, autobuz). Stația autobuzului se află spre ieşirea b-dului Dinicu Golescu (partea stângă a gării); sunt aproximativ 10 stații de parcurs, până la stația Apusului. De aici și până la ITPB mai sunt 2 minute de mers pe jos.

Pentru călătoriile cu mijloacele de transport STB vă recomandăm să vă descărcați aplicația 24Pay, unde puteți plăti prețul călătoriei simplu și rapid. De asemenea, unele tramvaie/autobuze/trolebuze ofera posibilitatea plății cu cardul bancar.

O altă variantă de a ajunge din Gara de Nord la Institut este taxiul. Firmele de taxi autorizate sunt cele parcate în fața gării, zona „la coloane” (mașinile trebuie să aibă inscripționat numele firmei și prețul călătoriei).

 

×