Creștinism și democrație. Principii, provocări, perspective

În cea de a doua zi a simpozionului cu tema „Creștinism și democrație. Principii, provocări, perspective” au suținut prelegeri următorii vorbitori: deputatul Robert Sighiartău („Viitorul Uniunii Europene și regăsirea valorilor creștinismului”), dr. Mihai Gheorghiu („Cazul referendumului pentru definirea căsătoriei”), prof.univ.dr. Stefan Tobler („Democrație și libertate: o analiză teologică”) și pastor lector univ.dr. Eugen Jugaru („Elemente democratice în viața bisericii”).

Organizatorii acestor două zile de simpozion au fost: Pastor conf.univ.dr. Ciprian Terinte și Pastor Lector univ.dr. Eugen Jugaru.

Pentru fotografii, click aici, aici sau aici.


În prima zi (16 mai) a simpozionului cu tema „Creștinism și democrație. Principii, provocări, perspective” au suținut prelegeri următorii vorbitori: senatorul Titus Corlățean, dr. Anca Maria Cernea („Marxismul cultural, o amenințare pentru familie”), pastorul Simion Timbuc („Creștinism și democrație: libertate și responsabilitate”) și lector univ.dr. Ciprian Bălăban („Demonizarea marxismului în gândirea lui R. Wurmbrand”).

Pentru fotografii, click aici, aici sau aici.


Pentru a vedea programul simpozionului, click aici


În zilele 16 și 17 mai 2018, începând cu ora 09.00, la Institutul Teologic Penticostal va avea loc un simpozion cu tema „Creștinism și democrație. Principii, provocări, perspective”.

Cei care doresc să participe cu o prelegere la acest eveniment, trebuie să trimită pe e-mail (comunicare@itpbucuresti.ro), până pe 16 aprilie, titlul și rezumatul lucrării pe care doresc să o susțină. De asemenea, sunt bine-veniți toți cei care sunt interesați de subiectul acestui simpozion.

×