De ce să fii student la ITPB? (III)

Dragi tineri,

ITPB vă oferă cadrul și șansa potrivită atât pentru a vă lărgi universul cunoașterii teologice precum și pentru a vă ajuta în progresul pe calea formării voastre ca slujitori. ITPB este instituția penticostală care există de aproape cinci decenii și care a consolidat peste o mie de slujitori în învățătura penticostală.

În calitate de cadru didactic dar și de slujitor penticostal, am plăcerea să predau cursuri de teologie sistematică și dogmatică penticostală, de spiritualitate penticostală, misiune socială a bisericii precum și de teologie a muncii (la programul de master). Toate aceste cursuri vă oferă o bază solidă pentru cunoașterea doctrinei penticostale și a acelor aspecte specifice spiritualității noastre. Cunoașterea teologică, în special în aceste vremuri, înseamnă bogăție spirituală și intelectuală, reprezintă un demers care ne ajută să slujim mai bine generației contemporane și generației care va veni după noi.

Vă așteptăm cu bucurie și cu plăcere deosebită la ITPB pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a păși împreună pe calea cunoașterii învățăturii penticostale.

Pastor Lect. univ. dr. Eugen Jugaru
Președintele senatului ITPB
Președintele Comunității Penticostale Regionale Brașov

×