De ce să fii student la ITPB? (V)

CE TE PREOCUPĂ ASTĂZI, VEI DEVENI ÎN VIITOR

În urmă cu aproximativ 25 de ani am avut ocazia să studiez, pentru prima oară, un material de leadership, al cărui motto era: fii pregătit și oportunitățile vor apărea. Am învățat încă de atunci că nu poți să aștepți până când apare nevoia slujirii; acel moment trebuie să te găsească pregătit.

Bisericile sunt dinamice, generații vin și pleacă. Fiecare generație își are liderii și slujitorii ei, însă formarea acestora nu vine de la sine, ci este un proces complex, de natură informativă și formativă.

Înscriindu-vă la cursurile Institutului Teologic Penticostal din București aveți șansa să clădiți la temelia formării dumneavoastră, în vederea unei slujiri autentice și eficiente, sub îndrumarea unor cadre didactice cu multă experiență academică și eclezială.

Educația teologică se clădește pe patru nivele: biblic, sistematic, istoric și aplicat. În cadrul disciplinelor teologice aplicate, vom munci împreună la următoarele discipline: Închinare și practică bisericească, Conducere și administrație bisericească, Drept bisericesc penticostal, Teologia slujirii III – Întemeierea unei biserici și Teologia slujirii IV – Slujirea pastorală pe grupe de vârstă.

Ne întâlnim la toamnă în București!

Pastor lector univ. dr. Ioan Szasz

×