Deschiderea anului universitar 2022-2023

Ieri, în prima duminică din luna octombrie, a avut loc deschiderea festivă a anului universitar 2022-2023, la Biserica Penticostală „Betel” din București. La eveniment au participat, alături de studenții de anul 1, și colegii lor din anii mai mari, precum și o parte din corpul profesoral.

Programul a fost condus de decanul facultății, dr. Romulus Ganea, iar la buna desfășurare a închinării au participat studenții ITPB, cu cântări și poezie, precum și o parte din profesorii prezenți – dr. Dragoș Ștefănică, dr. Emanuel Conțac și pastorul dr. Eugen Jugaru, care a împărtășit un mesaj biblic inspirat din pilda casei zidite pe stâncă.

Un moment special a avut loc la finalul slujbei, când pastorul dr. Ciprian Terinte a rostit rugăciunea de binecuvântare, invocând prezența și ajutorul Domnului în toată activitatea didactică desfășurată în cadrul Institutului în anul universitar care ne stă în față.

Îi mulțumim Domnului pentru aceste clipe minunate trăite în prezența Lui și în sânul Bisericii Sale. De asemenea, îi mulțumim pastorului dr. Ștefan Ivan, care ne-a găzduit și de această dată cu bucurie la Biserica „Betel”.

Pentru mai multe fotografii, vezi aici.

×