Direcționează 20% din impozitul pe profit către ITPB

Dragi prieteni ai ITPB,

Ne-am bucura și ne-ar fi de folos să direcționați către Institutul Teologic Penticostal din București 20% din impozitul pe profit/venit datorat statului.

Persoanele juridice plătitoare de impozit pe profit, pot face sponsorizări prin contracte de sponsorizare, deduse în limita minimului dintre 20% din impozitul pe profit datorat și 0.75 % din cifra de afaceri. Sponsorizarea este total deductibilă din impozitul pe profit, dacă se încadrează în limitele legii şi dacă se face până la sfârşitul anului 2020, pe baza unui contract de sponsorizare.

De asemenea, microintreprinderile care fac sponsorizari își pot deduce sumele acordate ca sponsorizare din impozitul/venit datorat statului, în limita a 20% din impozit.

Nu uitați: dacă nu alegeți către cine să directionați aceste procente din impozitul pe profitul fimei dumneavoastra, veți fi obligați să virați oricum aceste sume către Bugetul Statului.

Menționăm că Institutul este înscris în Registrul entităților/unităților de cult pentru sponsorizarea cărora firma dumneavoastră beneficiază de facilități fiscale.

Pentru a fi la curent cu informații despre lucrările care se fac pe șantier, vă rugăm să vizitați pagina de facebook, instagram sau site-ul nostru.

Vă mulțumim pentru susținere și pentru că sunteți alături de noi!

×