Examen de titularizare

În ziua de 15 februarie 2023, la ITPB, a avut loc examenul de titularizare pentru un post de Profesor Universitar și pentru unul de Lector Universitar.

Pentru poziția de Profesor Universitar a candidat dr. Ciprian Flavius Terinte, iar comisia de examinare a fost compusă din următoarele cadre didactice: Prof. univ. dr. habil. Otniel Bunaciu (Universitatea din București), Președintele comisiei; Prof. univ. dr. habil. Ioan Gheorghe Rotaru (Institutul Teologic Timotheus din București); Prof. univ. dr. habil. Stelian Tofană (Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca); Prof. univ. dr. habil. Mihai Himcinschi și Prof. univ. dr. habil. Dumitru Vanca (Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba-Iulia).

Candidatul pentru postul de Lector Universitar a fost dr. Dumitru Piscuc. Din comisia de examinare au făcut parte: Lector univ. dr. Vasile Romulus Ganea, Președintele comisiei; Conf.  univ. dr. habil. Ciprian-Flavius Terinte; Lector univ. dr. Ioan Brie; Lector univ. dr. Ioan Szasz și Lector univ. dr. Dragoș Ștefănică – toți cadre didactice la Institutul Teologic Penticostal din București.

În urma examinării, atât dr. Ciprian Flavius Terinte, cât și dr. Dumitru Piscuc au fost admiși pentru posturile didactice pentru care au concurat.

Îi felicităm pe colegii noștri și le dorim mult succes în continuare și Domnul să îi binecuvânteze în frumoasa lucrare de formare a studenților ITPB.

×