Festivitatea de absolvire a ITPB

În 17 iunie 2023, Biserica Penticostală „Maranata” a găzduit festivitatea de absolvire a Institutului Teologic Penticostal din București, promoția 2023.

Biserica „Maranata”, condusă de pastorul Florin Mitric și comitetul bisericii, a fost o gazdă primitoare, pentru cei 44 de absolvenți, profesori și invitați.

Pastor lect. univ. dr. Ioan Brie, Rectorul ITPB, alături de întreg colectivul profesoral de la Institutul Penticostal, de pastor Victor Câmpean, membru în Comitetul Executiv al CCPR, pastor Liviu Axinte, vicepreședinte CCPR, pastor Simion Bumbar, secretar general CCPR, pastor Ruben Avram de la Elim – Brun Viena au adresat cuvinte de încurajare, motivare și felicitare absolvenților care, de acum, vor merge în slujirea la care i-a chemat Dumnezeu.

Pe lângă aceștia, invitați de onoare precum domnul John Pistole, fost director adj. al FBI, John Ashcroft, fost procuror general al SUA între 2001 și 2005 și primarul orașului Rădăuți, Bogdan Andrei Loghin, au onorat cu prezența și la rândul lor le-au transmis absolvenților un mesaj de suflet, împărtășind cu ei din înțelepciunea acumulată în anii de muncă și de slujire.

După un program binecuvântat de Dumnezeu și înmânarea diplomelor de absolvire, familia Plamadă Arcadie și Lucica, împreună cu cei doi fii ai lor, Ovidiu și Țucu, au oferit o masă în noua și frumoasa lor locație – restaurantul „Ștefan cel Mare” din Vicovu de Jos.

Mulțumim tuturor pentru implicare și pentru buna organizare a acestui eveniment.

Pentru fotografii click aici.

×