Festivitatea de absolvire

Duminică, 11 iulie, a avut loc festivitatea de absolvire a Institutului Teologic Penticostal, promoțiile 2020 (programul de masterat) și 2021 (programul de licență și programul de masterat). Evenimentul a avut loc la biserica penticostală „Betel” din Oradea, biserică păstorită de fratele Liviu Apolzan. În cadrul festivității de absolvire au avut îndemnuri la rugăciune sau scurte luări de cuvânt pastor dr. Ioan Brie, Rector ITPB, pastor dr. Ciprian Terinte, pastor dr. Ioan Szasz, pastor Liviu Apolzan, prof. dr. Mircea Brie, care a reprezentat comunitatea academică orădeană, precum și reprezentanții absolvenților: pastor Ciprian Bârsan (promoția 2020 – masterat), Sebastian Ilaș (promoția 2021 – masterat) și Sorin Loghin (promoția 2021 – program licență). Închinarea prin cântare a fost condusă de către grupul din biserica „Betel” și de către corul bărbătesc al ITPB.

La eveniment l-am avut ca oaspete de seamă pe pastorul Moise Ardelean, Președintele CCPR, care le-a vorbit absolvenților ITPB despre exigențele slujirii creștine și i-a încurajat, prin mesajul său, în vederea lucrării ce le stă înainte.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru aceste generații de absolvenți și le dorim mult har și putere în lucrarea la care sunt chemați. Mulțumim bisericii „Betel” și pastorului Liviu Apolzan pentru primirea frumoasă și pentru ospitalitate.  De asemenea, mulțumim editurii Casa Cărții din Oradea, care ne-au ajutat să le oferim absolvenților noștri câte un cadou: două cărți pe care le recomandăm cu drag: „Cristos și Cultura”, de H. Richard Niebuhr, și „Credința rațională”, de William Lane Craig.

Pentru mai multe fotografii, vezi galeria foto a siteului nostru, pagina de facebook sau instagram.
Pentru înregistrarea festivității de absolvire, vezi aici.

 

×