Fratele Corneliu Constantineanu a plecat la Domnul

Plecarea prematură și tulburătoare dintre noi a fratelui prof. univ. dr. Corneliu Constantineanu ne îndurerează profund.  Regretăm nespus această veste și suntem alături prin rugăciune de Ioana, soția fratelui Corneliu, de Carmen și Ana Maria, fetele dumnealui.

Ne leagă multe amintiri de fratele Corneliu, în special din perioada în care dânsul a fost rectorul ITP (2010-2014). Era mereu cu zâmbetul pe buze, plin de viață și neobosit în lucrul pe care îl avea de făcut. Institutul Teologic Penticostal din București datorează mult fratelui profesor Corneliu Constantineanu. Sub coordonarea lui, în perioada 2010-2014, școala noastră s-a dezvoltat prin înființarea de noi programe și proiecte de cercetare.

Prin trecerea la Domnul a profesorului Corneliu Constantineanu învățământul teologic penticostal pierde un om de mare valoare. Plecarea lui lasă un gol imens în ceea ce înseamnă teologia penticostală din România. Suntem privilegiați și recunoscători pentru faptul că am avut privilegiul de a-l avea coleg și profesor în școala noastră.

Dumnezeu să dea mângâiere și tărie duhovnicească familiei rămase, iar nouă celor care l-am cunoscut și care am fost binecuvântați de slujirea fratelui Corneliu, să ne dea putere să ducem mai departe lucrarea de echipare a viitorilor slujitori.

Din partea comunității ITPB,

Pastor Ioan Brie, Rector ITPB

17.03.2021

×