Luna studentului la editura Casa Cărții

Editura Casa Cărții oferă studenților, absolvenților și profesorilor de la ITPB o reducere de 30 % la toate cărțile apărute sub sigla „Casa Cărții” și 10 % pentru cărțile publicate de alte edituri.

Perioadă campanie reduceri: 1 – 30 noiembrie 2022.

Reducerile se adresează: studenților (masterat și licență), absolvenților din promoțiile 2019, 2020, 2021, 2022 și cadrelor didactice.

Comenzile se fac telefonic, prin fax, e-mail sau direct pe site, dar la comenzile pe site trebuie aleasă plata ramburs și nu plata cu card, deoarece pe site nu este implementată reducerea, iar la calcularea sumei de plată cu card, site-ul va calcula suma fără reducere.

Coletele se vor expedia în sistem ramburs, prin poștă sau curier, în funcție de preferințe. Costurile de expediere – 20 lei.

La lansarea comenzii trebuie specificat obligatoriu numele studentului/absolventului/profesorului, anul de studii sau de absolvire, adresa completa, și numărul de telefon.

Nu intră în campanie: Bibliile, obiectele de cult (Cina Domnului, săculeții pentru colectă etc.). Acestea se pot comanda, dar fără reducerea de 30%.

Cărțile din lista urmatoare sunt la tipar, în acest moment nefiind disponibile; vom reveni cu informații în momentul în care acestea vor fi disponibile.

– Dicționarul de imagini și simboluri biblice

– Fapte. Credincioși adevarului, de David Gooding

– Evrei. O împărăție ce nu poate fi clatinată, de David Gooding

– Romani. Comentariu expozitiv, de John Stott

– Galateni. Comentariu expozitiv, de John Stott

– Exegeza Vechiului Testament, de Douglas Stuart

– Exegeza Noului Testament, de Gordon Fee

Pentru comenzi se pot folosi:
tel.: 0359 800 333; 0728 874 975;
fax: 0259 469 057;
e-mail: comenzi@ecasacartii.ro;
site (cu plata ramburs): Casa Cărții

 

×