Mulțumire pentru colectele din ziua Cinzecimii

Stimați frați,

După cum știți, în duminica în care sărbătorim Pogorârea Duhului Sfânt se obișnuiește ca bisericile penticostale să facă câte o colectă specială pentru Institutul Teologic Penticostal. Dorim să vă mulțumim pentru disponibilitatea de a sluji Institutul Penticostal prin dărnicia dumneavoastră și să vă transmitem faptul că am primit deja donații de la mai multe bisericii din țară. Fiecare biserică care a donat către noi colecta din duminica Cincizecimii va primi prin poștă, în următoarea perioadă, o scrisoare de confirmare și de mulțumire.

Mulțumim pe această cale tuturor credincioșilor care au răspuns rugăminții noastre și mulțumim tuturor bisericilor care s-au grăbit să ne trimită sumele strânse.

Totodată, ne adresăm și bisericilor care încă nu au reușit să facă această colectă pentru Institut: vă rugăm să susțineți lucrarea Institutului și în acest mod. Fiecare sumă de bani contează și este de ajutor în înaintarea lucrărilor de amenajare a noului campus.

Dorința și speranța noastră este că vom reușim să ne mutăm cât mai repede în noua clădire, dar avem nevoie și de sprijinul dumneavoastră.

Vă mulțumim și dorim ca Dumnezeu să răsplătească slujirea dumneavoastră!

×