Noi informații despre construcția noului campus

Odată cu începerea sesiunii de examene a reînceput și lucrul pe șantier. Acest moment a coincis și cu o ședință a Consiliului director al ITPB, precum și cu vizita Președintelui Cultului Creștin Penticostal, pastorul Moise Ardelean, a Secretarului general, pastorul Simion Bumbar, și a mai multor frați și prieteni ai școlii noastre – un prilej foarte bun pentru a vă arăta poze recente și pentru a vă aduce informații noi despre stadiul lucrărilor.

Înainte de sărbătorile de iarnă am finalizat acoperișul, iar acum se lucrează la închiderile laterale de la etajul trei și la partea de instalații electrice. De data aceasta, pe șantier se află o echipă de voluntari care muncește cu spor și cu simț de răspundere. Frații care au dorit să ajute Institutul Teologic Penticostal în acest mod sunt din loc. Daia Română (jud. Alba), Sibiu, Agnita, Ruși, Șelimbăr (jud. Sibiu) și sat Colonia 1 Mai (jud. Brașov). 

Suntem bucuroși de felul în care acești frați Îl slujesc pe Dumnezeu, ajutându-ne la construcție, și dorim ca Dumnezeu să îi protejeze, să le dea putere în tot ceea ce fac și să răsplătească munca lor. Totodată, dorim să vă îndemnăm și să vă rugăm să vă alăturați acestor frați și tuturor celor care ne sprijină în proiectul constuirii noului campus: fie prin muncă voluntară, fie prin donații în materiale sau bani. Pentru mai multe detalii despre cum ne puteți ajuta, ne puteți contacta pe e-mail (itpbucuresti.comunicare@gmail.com) sau la acest număr de telefon: +40 720 831 184.

Vă mulțumim și dorim ca Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Pentru mai multe fotografii puteți consulta galeria foto a siteul nostru, pagina de facebook sau instagram.

×