O echipă de 24 de frați din biserica „Lumina Lumii”, Paris a lucrat pe șantierul ITPB

În perioada 13 – 17 martie 2023, o echipă formată din 24 de frați din biserica penticostală „Lumina Lumii” din Paris a venit la Institut pentru a lucra la tavanele casetate și la instalațiile sanitare din noua clădire a campusului.

Echipa de frați a fost coordonată de pastorul Daniel Todoran, de Gabi Magda (diacon) și de Petraș Casian (casier în biserica „Lumina Lumii”), cărora le mulțumim foarte mult pentru disponibilitate și organizare. A dat o mână de ajutor la cantină și la servirea mesei și sora Luminița Focan, soția fratelui Costel Focan.

Toată munca pe care acești frați au făcut-o la ITPB a fost în regim de voluntariat. Suntem profund recunoscători pentru tot ce s-a întâmplat în această săptămână în campusul nostru. Ne-am bucurat de părtășia pe care am avut-o împreună la masă, la capelă și la Cina Domnului.

Mulțumim și apreciem dedicarea pastorului Daniel Todoran și a întregii echipe pentru lucrul făcut pe șantier, pentru că au pus pe pauză activitățile pe care le desfășurau la locurile de muncă din Paris și au venit la București pentru a ajuta ca voluntari.

Dumnezeu să binecuvânteze biserica „Lumina Lumii” și să răsplătească din plin slujirea echipei!

De asemenea, dacă sunt și alți frați, din România sau Diaspora, care pot ajuta cu diverse lucrări pe șantier, sunt rugați să ne contacteze printr-un mesaj privat sau la numărul de telefon 021.434.16.23. Vă mulțumim!

Pentru mai multe fotografii, click aici.

×