Olimpiada de Religie – Alianța Evanghelică

Astăzi a avut loc, la Oradea, etapa națională a Olimpiadei de Religie – Alianța Evanghelică. La festivitatea de deschidere, care a avut loc miercuri, au participat, printre alții, pastorul Moise Ardelean, Președintele Cultului Creștin Penticostal, și Lector univ. dr. Ciprian Balaban, Președintele Comisiei Centrale a Olimpiadei și, totodată, cadru didactic la ITPB.

Ne bucurăm să aflăm că printre profesorii de religie care i-au însoțit pe elevi la olimpiadă se numără și absolvenți ai școlii noastre.

Astfel, dintre absolvenții recenți ai ITPB, sunt fost prezenți la Olimpiadă, în calitate de profesori însoțitori, Andrei Varasciuc (SV), Sebastian Ilaș (BT), Cuth Petru (MM) și Jani Kardoș (TM). Pe lângă aceștia, prof. Andrei Varasciuc (SV), dr. Caleb Nechifor (CJ) și prof. drd. Bîrle Samuel Florin la rândul lor absolvenți ITPB, sunt membri în Comisia Centrală a Olimpiadei.

Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toți participanții la Olimpiadă – elevi și profesori, deopotrivă, și să le dea un timp binecuvântat și sâmbătă, când va avea loc premierea câștigătorilor.

×