Patru ani de la începerea construcției

6 august 2018 – 6 august 2022

Au trecut patru ani de când s-a început lucrul la construirea unei noi clădiri din campusul ITPB. Patru ani grei, cu multe sacrificii, dar înțesați de minuni și răspunsuri clare din partea lui Dumnezeu.

Patru ani în care am încercat să vă ținem la curent cu fiecare etapă de pe șantier.

Patru ani în care ne-ați susținut cu tot ceea ce Domnul v-a îndemnat: bani, materiale de construcție, echipe de voluntari pentru lucrul pe șantier și rugăciuni.

Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru acești patru ani, pentru fiecare etapă, pentru oamenii care au lucrat pe șantier și pentru cei care continuă să lucreze. Îi mulțumim lui Dumnezeu și pentru Rectorul ITPB, pastorul Ioan Brie, care se implică cu dedicare în coordonarea și înaintarea lucrărilor de pe șantier.

Suntem mulțumitori pentru progresul făcut și suntem nerăbdători să finalizăm acest proiect, pentru a ne putea bucura de toate facilitățile pe care ni le va oferi noua clădire și pentru ca, astfel, să putem fi mai eficienți în lucrarea la care ne-a chemat Dumnezeu.

Lucrările continuă, iar acum, după patru ani, ne reînnoim forțele pentru a duce la bun sfârșit ceea ce am început. Ne încredem în Dumnezeu pentru următoarea perioadă și nădăjduim că El va fi cu noi și ne va da izbândă.

Vă rugăm și pe dumneavoastră, prietenii și frații noștri, să continuați să ne susțineți în rugăciune și prin resurse materiale și financiare. Ne dorim ca Institutul Teologic Penticostal din București să fie locul unde toți cei care au chemare din partea lui Dumnezeu pentru slujire să se pregătească, să crească spiritual și academic, iar mai apoi să slujească Biserica Domnului cu dedicare, curaj, integritate și sacrificiu.

Vă mulțumim!

×