Retragerea din activitatea profesională a surorii Mihaela Gânsari

După 25 de ani de slujire ca secretar șef al facultății de Teologie Penticostală din cadrul ITPB, sora Mihaela Gânsari și-a anunțat ieșirea la pensie.

Sora Mihaela s-a angajat la ITPB în anul 1997 și a luat parte la tot ce a însemnat crearea și organizarea documentelor, situațiilor școlare și dosarelor necesare secretariatului. Datorită implicării și modului riguros și serios în care sora Mihaela și-a îndeplinit responsabilitățile, școala noastră are acum un secretariat bine pus la punct și a trecut cu bine de cele două evaluări ale ARACIS.

La prima întâlnire a studenților și profesorilor din anul universitar 2022-2023, atât cadrele didactice, cât și studenții i-au adresat surorii Mihaela cuvinte de mulțumire și apreciere pentru profesionalismul cu care a lucrat și pentru căldura și bunătatea cu care i-a tratat pe studenți și pe toți angajații ITPB.

Așa cum s-a spus și la întâlnirea din amfiteatrul școlii, sora Mihaela a transformat secretariatul într-un loc primitor, unde atât profesorii, cât și studenții au găsit un răspuns favorabil la cerințele lor, dar și o încurajare și un zâmbet cald.

Soră Mihaela, în numele absolvenților, studenților și colectivului ITPB, vă mulțumim că v-ați îndeplinit atât de bine și de frumos chemarea. Pentru că slujba de la ITPB nu a fost doar un simplu loc de muncă, ci a fost slujirea pe care Dumnezeu v-a încredințat-o, iar dumneavoastră rămâneți un exemplu frumos despre ce înseamnă dedicarea, bucuria și responsabilitatea.

Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate și cu bucurie în mijlocul familiei și să vă răsplătească tot ceea ce ați făcut pentru Institutul Teologic Penticostal din București!

27 septembrie 2022

×