Slujbă de ordinare

În data de 28 august 2022, la Biserica Penticostală „Happy Valley” din Phoenix, Arizona, a avut loc o slujbă de ordinare pentru mai mulți frați printre care și fratele Lazăr Simon, absolvent ITPB, promoția 2019.

Cu ocazia acestui eveniment au fost prezenți și au slujit mai mulți frați păstori din SUA și din România: pastor Cornel Avram („Happy Valley”), pastor Cristian Ionescu („Elim”, Chicago și Președintele Uniunii Bisericilor Penticostale Române din SUA și Canada), pastor Pavel Pop („Bethel”, Dallas și secretarul Uniunii), pastor Vasile Palincaș („Betania”, Charlotte NC) și pastor Tică Ulici („Isus Lumina Lumii”, Satu Mare).

Suntem bucuroși să aflăm astfel de vești despre absolvenții noștri și suntem încurajați de faptul că investiția făcută în timpul anilor de studiu nu rămâne fără rod, iar cei care acum câțiva ani erau studenți, acum sunt implicați în slujirea Bisericii lui Hristos.

Dumnezeu să fie cu fratele Lazăr Simon în chemarea și responsabilitățile încredințate și să lase binecuvântările Lui peste biserica „Happy Valley”.

(31.08.2022)

 

×