Societatea Biblică din România donează către ITPB 20 % din prețul cărților vândute

Dragi prieteni ai ITPB,

Societatea Biblică din România (SBRO) se alătură școlii noastre, ca partener, la simpozionul „Etică creștină în context contemporan” care avea avea loc în zilele de 19 și 20 mai.

De-a lungul timpului, editura Pleroma (editura Institutului Teologic Penticostal) a avut câteva proiecte editoriale frumoase împreună cu SBRO, publicând împreună chiar o carte despre etică: „În căutarea binelui comun – pietre de temelie pentru o etică creștină” de Patrick Nullens.

Cu ocazia simpozionului nostru: „Etică creștină în context contemporan”, Societatea Biblică din România, se oferă, timp de o săptămână, să doneze 20% din prețul cărților vândute pe site-ul www.sbro.ro, și 15% din prețul bibliilor vândute pe același site, către Institutul Teologic Penticostal.

Așadar, dacă doriți să cumpărați biblii sau cărți din diverse domenii: etică, teologie sistematică, teologie practică, familie sau beletristică și să faceți și o faptă bună, acum este momentul. În perioada 17 – 24 mai cumpărând cărți și biblii pe www.sbro.ro, susțineți Institutul Teologic Penticostal.

Mulțumim echipei SBRO pentru această inițiativă frumoasă și vă mulțumim, vouă celor care veți cumpăra cărți.

×