Fii matur – cum să crești în Cristos, de Warren W. Wiersbe

Fii matur – cum să crești în Cristos. Comentariu la Noul Testament – Epistola lui Iacov, de Warren W. Wiersbe, în traducerea Pastorului Conf. univ. dr. Silviu Tatu (Editura Cartea Creştină, Oradea, 2012)

Pașește pe calea maturității spirituale

Dintre toate cărțile Noului Testament, Epistola lui Iacov se concentrează poate cel mai clar asupra rezultatelor. Felul blând în care Iacov abordează maturitatea spirituală și preferința lui pentru acțiune în locul cuvintelor face ca epistola lui să fie contextul perfect pentru studierea cresterii in credinta. Indrăgitul autor Warren W. Wiersbe ne învață în cartea lui practică și deosebit de utilă pentru fiecare dintre noi cum să invingem ispita, cum sa ne controlam limba, cum sa ne rugam eficient si cum să aplicăm în viața noastra tot ce ne cere Scriptura. Pentru a putea progresa în aceste domenii, va trebui sa creștem în credință și să ne bazăm tot mai mult pe Cristos, fiindcă Iacov spune că „orice lucru bun vine de sus”.
Având o serie de întrebări pentru studiu biblic adăugate la sfârșitul fiecărui capitol, Fii matur este un ghid perfect pentru studiul Epistolei lui Iacov. Warren W. Wiersbe este un învățător al Bibliei de reputație internațională și a fost pastor al Bisericii Moody din Chicago. Timp de zece ani a lucrat în cadrul programului de radio Back to the Bible, mai întâi ca învățător și apoi ca director general. De asemenea, Wiersbe a scris mai mult de 160 de cărți, inclusiv bine-cunoscuta serie „FII” de comentarii biblice, care s-a vândut în peste patru milioane de exemplare. Împreună cu soția sa, Betty, locuiește in Lincoln, Nebraska.

×