Admitere masterat 2021

Vă informăm că pe siteul nostru (vezi aici) au apărut informații despre susținerea examenului de admitere pentru programul de masterat, „Biblie și societate” (50 locuri, bărbați și femei).

Perioadele de înscriere la concursul de admitere la programul de masterat sunt:

Prima perioadă de înscriere: 1 iunie – 15 iulie 2021.

A doua perioadă de înscriere: 14 septembrie 2021.

Studiile de masterat pot fi urmate de absolvenți/absolvente cu diplomă obținută la finalizarea ciclului de studii universitare de licență, în ramura fundamentală de știință: teologie.

Concursul de admitere la studii universitare de masterat constă în evaluarea de către comisie a dosarelor candidaților, precum și într-un interviu online, care va avea loc în data de 16 septembrie 2021, începând cu ora 9.00.

Dosarul trebuie să conțină un referat alcătuit în conformitate cu Ghidul ITPB pentru redactarea lucrărilor cu caracter științific.

Tema referatului trebuie să se înscrie într-una din ramurile teologiei și să exprime interesele academice ale candidatului.

Referatul trebuie să aibă 1500–2000 cuvinte și să cuprindă minimum zece titluri din literatura de specialitate.

Pentru înscrierea la concurs candidaţii completează o cerere de înscriere în care vor menţiona, sub semnătură proprie, toate datele solicitate de formularul respectiv.

Vezi aici toate detaliile referitoare la acest subiect. (acte necesare pentru înscriere, condiții generale, etc).

Metodologie admitere pentru programul de masterat „Biblie și societate” – 2021.

×